Restaurant Corsarul

Restaurantul Corsarul, este un restaurant de familie (deschis din 2006) care pune accent pe pasiune și căldură în serviciu, oferind o atmosferă plină de emoție și energie vibrantă. Pasiunea bucătarului Eugen Pocian reflectă o simfonie de gusturi și mirosuri, o înfățișare a culturii gastronomice italiene, care este prin definiție plină de contraste, contradicții și diferențe. Chemarea lui este de a recrea amintiri sau experiențe noi, care evocă zile fericite pentru întâlnirile în familie, călătorii sau bucuria gastronomică.

“Conceptul Corsarul este creat și gândit, bazat pe ingrediente premium și doar de calitate. Fiecare sursă sau furnizor sunt atent studiate, încercate și selectate personal de către mine. Îmi place bucătăria mediteraneană, să lucrez cu ingredientele sale specifice, mai ales că este o bucătărie sănătoasă” – Chef Eugen Pocian

Meniul Restaurantului Corsarul oferă o serie de preparate clasice italiene și mediteraneene. Totul proaspăt și atent selectat, începând de la peștele și fructele de mare adus de pe bursele de pește din Franța și Croația, până la ouăle sau legumele proaspete de țară.

Cuptorul special de pizza, pe lemne, ascunde secretul și măiestria celei mai bune pizza, creat de pizzaiolo format cu încredere, participând și la finala Concursul Mondial de Pizza din Napoli.

Recomandările mereu au în vedere experiențele unice gastronomice, în funcție de preparate asociem din „librăria” noastră, etichete premium din lista de vinuri, din țările meditareneene și nu în ultimul rând, cele autohtone, din România.

În orice anotimp ai confortul fiecărei vizite, fie că alegi terasa pe timp de vară sau interiorul istoric, atmosfera și bucătăria mediteraneană îți oferă o experiență culinară și gourmet unică.